Hotel van der Valk Zwolle is een uniek uitstapje

Gepubliceerd op 20 februari 2023 om 12:07

Het Van der Valk Hotel in Zwolle heeft ruim 175 kamers, verdeeld over verschillende kamertypes. Of je nu een standaard kamer, een luxe kamer of een familiekamer nodig hebt, er is voor iedereen een geschikte optie. De kamers zijn modern en sfeervol ingericht en beschikken over alle benodigde faciliteiten zoals een flatscreen televisie, airconditioning en gratis wifi.

Het hotel beschikt ook over een restaurant waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Het restaurant biedt een uitgebreide kaart met gerechten uit de Franse keuken, maar ook diverse seizoensgebonden gerechten. Voor een drankje kun je terecht in de gezellige hotelbar.

Voor zakelijke gasten zijn er verschillende vergaderzalen beschikbaar, voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een beamer, flip-over en gratis wifi. Daarnaast is er ook een business center waar je kunt werken en gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten zoals een printer.

Ben je op zoek naar ontspanning? Het hotel beschikt over een fitnessruimte waar je aan je conditie kunt werken en een wellness center waar je kunt genieten van een sauna, stoombad of een massage.

Het Van der Valk Hotel in Zwolle is gelegen op een ideale locatie, op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Zwolle en vlakbij de snelweg A28. Hierdoor is het hotel gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Al met al is het Van der Valk Hotel in Zwolle een uitstekende keuze voor zowel zakelijke als recreatieve gasten die op zoek zijn naar comfortabele accommodatie en uitstekende faciliteiten. Of je nu komt voor een weekendje weg, een zakelijke bijeenkomst of een familievakantie, je zult je zeker thuis voelen in dit hotel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.